ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΑπό τις 25 Μαΐου 2018 αλλάζουν οι κανόνες στο Internet λόγω του ΓΚΠΔ (GDPR) και οι ιστοσελίδες και τα ιστολόγια σαν κι εμάς, πρέπει να διαχειρίζονται τα δεδομένα σου παρέχοντάς σου διαφάνεια και έλεγχο. Στο Syros Agenda σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σου και θέλουμε να ξέρεις πώς διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σου, οπότε σου προτείνουμε να διαβάσεις τη νέα Πολιτική Απορρήτου μας.

Πολιτική Απορρήτου

Με το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγούμε με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και με ποιο τρόπο.

Έτσι λοιπόν όταν χρησιμοποιείς το Syros Agenda λαμβάνουμε από εσένα προσωπικά δεδομένα όπως για τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείς και για τον browser σου, μέσω του Google Analytics, χωρίς αυτά να σε ταυτοποιούν. Οπότε η έκθεση σου σε εμάς σταματάει εκεί καθώς όπως θα γνωρίζεις ως επισκέπτης μας, δεν χρησιμοποιούμε ενημερωτικά newsletters ούτε υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού στο Syros Agenda κάτι που θα προϋπέθετε ύπαρξη και διαχείριση βάσης δεδομένων για την αποθήκευση username και password. Ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμη φόρμα σχολίων ώστε να υπάρχει συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Η μόνη επικοινωνία/επαφή που υπάρχει μεταξύ μας είναι η λήψη των email σου που μας στέλνεις οικειοθελώς και όποια σχόλια γίνονται στα social media μας από εσένα, οικειοθελώς πάλι.

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα e-mail στο syrosagenda@gmail.com.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείς το Syros Agenda, αποδέχεσαι τους ανανεωμένους Όρους Χρήσης μαζί με την Πολιτική Απορρήτου που έχουμε ενσωματώσει σε αυτούς.

Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύεσαι την ομάδα του syrosagenda.gr να σε ενημερώνει και απόλαυσε ένα ασφαλέστερο Internet!