Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των ομάδων και ξεκινά το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2020Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των ομάδων για το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2020 και δεκατέσσερις ομάδες με συνολικά περισσότερα από 250 μέλη δήλωσαν συμμετοχή στο πιο διαδραστικό και ευφάνταστο παιχνίδι, που διοργανώνεται από την ομάδα των Sherlouk Holmes στα πλαίσια του Συριανού Καρναβαλιού – Γεώργιος Σουρής.

Η Έναρξη του παιχνιδιού θα διεξαχθεί στην Πινακοθήκη Κυκλάδων την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:00 π.μ. Οι συμμετέχουσες ομάδες δήλωσαν πανέτοιμες να εξερευνήσουν το νησί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια των Sherlouk Holmes και να αποκαλύψουν το κρυμμένο λουκούμι για 6η συνεχόμενη φορά.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε να έχουν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό κυνήγι κρυμμένου λουκουμιού.

Ομάδα διοργάνωσης Sherlouk Holmes
facebook: www.facebook.com/krimenoloukoumi/
web: https://krimenoloukoumi.wordpress.com/
email: team@sherlouk.gr
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons