Η εκπομπή «Ζωή αλλιώς» της ΕΡΤ1 με την Ίνα Ταράντου στην Σύρο

Photo: Ίνα Ταράντου
Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Ζωή αλλιώς» της ΕΡΤ1 με την Ίνα Ταράντου βρίσκεται για γυρίσματα στην Σύρο. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στην ΕΡΤ1.

Η Ίνα Ταράντου ταξιδεύει και βλέπει τη «Ζωή αλλιώς». Δεν έχει σημασία το πού ακριβώς. Το ταξίδι γίνεται ο προορισμός και η ζωή βιώνεται μέσα από τα μάτια όσων συναντά.

Ιστορίες ανθρώπων που οι πράξεις τους δείχνουν αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα. Μέσα από τα «μάτια» τους βλέπουμε τη ζωή, την ιστορία και τις ομορφιές του τόπου μας. Άνθρωποι που παρά τις αντιξοότητες, δεν το έβαλαν κάτω, πήραν το ρίσκο και ανέπτυξαν νέες επιχειρηματικότητες, ανέδειξαν ανεκμετάλλευτα κομμάτια της ελληνικής γης, αναγέννησαν τα τοπικά προϊόντα.

Λιγότερο ή περισσότερο κοντά στα αστικά κέντρα, η κάθε ιστορία μας δείχνει με τη δική της ομορφιά μία ακόμη πλευρά της ελληνικής γης, της ελληνικής κοινωνίας, της ελληνικής πραγματικότητας. Άλλοτε κοιτώντας στο μέλλον κι άλλοτε έχοντας βαθιά τις ρίζες της στο παρελθόν.

Η ύπαιθρος και η φύση, η γαστρονομία, η μουσική παράδοση, τα σπορ και τα έθιμα, οι Τέχνες και η επιστήμη είναι το καλύτερο όχημα για να δούμε τη «Ζωή αλλιώς». Και θα μας τη δείξουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Που ξέρουν πολύ καλά να βλέπουν τη ζωή.

Η κα Ταράντου για τις ανάγκες των γυρισμάτων επισκέφθηκε το θέατρο Απόλλων, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook και θα πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις για τις ανάγκες της εκπομπή της.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ1 «Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Φωτογραφία: Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Η έγκριτος Δημοσιογράφος κα Ίνα Ταράντου επισκέφθηκε επίσης σήμερα το πρωί (4.2.2020) στο Επισκοπείο της Ερμούπολης το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, με τον οποίο είχε συνέντευξη, σχετική με τη Σύρο και την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν στο νησί, στο πλαίσιο των συναντήσεών της για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής «Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ».


Αναμένουμε την προβολή της εκπομπής της για το οποίο θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons