Βιωματικά Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων στο 1ο Γυμνάσιο ΣύρουΣτο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠαιΤΔε) της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με πυξίδα τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει σε υπηρεσίες συμβουλευτικής για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, μέσα από διαδικασίες εκπαίδευσης, η Κατερίνα Αργυροπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Λήψης Επαγγελματικών Αποφάσεων του Τμήματος, με μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων σταδιοδρομίας θα προσφέρουν στη Σύρο, το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στοχευμένες ομαδικές δραστηριότητες επαγγελματικού προσανατολισμού κατάλληλα διαμορφωμένες για τις ανάγκες των μαθητών/-τριών της Γ ́ Γυμνασίου του νησιού.

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΚΕΣΥ Σύρου, κύριο Σωτήριο Τζούδα και θα πραγματοποιηθεί στο Συγκρότημα Ξηρόκαμπου (1ο Γυμνάσιο Σύρου).

Στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας των μαθητών και μαθητριών:
• στην ανάπτυξη χρήσιμων δεξιοτήτων
• στην προετοιμασία για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία και,
• στην ενεργό εμπλοκή τους στην ανάπτυξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΣ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons