Ο Ιπτάμενος Ολλανδός - Richard Wagner | Πρεμιέρα στη MetΟ Ιπτάμενος Ολλανδός - Richard Wagner | Πρεμιέρα στη Met / Πρώτη μετάδοση σε HD

14 Μαρτίου 2020 στις 18:55
Διεύθυνση ορχήστρας: Valery Gergiev
Σκηνοθεσία: François Girard
Σκηνικά: John Macfarlane
Κοστούμια: Moritz Junge
Φωτισμοί: David Finn
Σχεδιασμός προβολών: Peter Flaherty
Χορογραφίες: Carolyn Choa
Δραματουργία: Serge Lamothe
Διανομή ρόλων: Anja Kampe (Σέντα), Mihoko Fujimura (Μαίρη), Sergey Skorokhodov (Έρικ), David Portillo (τιμονιέρης), Sir Bryn Terfel (Ολλανδός), Franz-Josef Selig (καπετάν-Ντάλαντ)
Διάρκεια: 2 ώρες & 19 λεπτά

Ο François Girard, μετά τη μυστηριακή και αιματοβαμμένη εκδοχή του Πάρσιφαλ, που υπήρξε μια από τις πιο έντονα ανθρωποκεντρικές παραστάσεις της Met τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με ένα ακόμη αριστούργημα του Βάγκνερ, τον «Ιπτάμενο Ολλανδό», σε διεύθυνση του Valery Gergiev. Για πρώτη φορά στη Met, ο Sir Bryn Terfel αποδίδει τον ρόλο του μυστηριώδους Ολλανδού που είναι καταδικασμένος να τριγυρνά αιώνια στα πέλαγα. Η Anja Kampe, είναι η πιστή Σέντα, που η αγάπη της μπορεί να λύσει το ξόρκι. Το πάθος της Σέντα για το πορτραίτο του θρυλικού καπετάνιου μετατρέπει τη σκηνή της Met σε μια τεράστια ελαιογραφία. Ο Franz-Josef Selig ερμηνεύει τον πατέρα της Σέντα, τον Ντάλαντ. Ο Sergey Skorokhodov έχει τον ρόλο του κυνηγού Έρικ, ο David Portillo τραγουδάει τον τιμονιέρη και η Mihoko Fujimura τη νταντά της Σέντα, τη Μαίρη.
Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» είναι συμπαραγωγή της Met με την L’Opéra de Québec και την Dutch National Opera του Άμστερνταμ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.metingreece.com/el/season/on-stage-2018-19-378/der-fliegende-hollander.html
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Πλατεία Βαρδάκα, Ερμούπολη, Σύρος
Τηλ.: 2281085192

Τιμές Εισιτηρίων
15,00€ (γενική είσοδος) | 10,00€ (παιδιά - φοιτητές - άνεργοι - ΑΜΕΑ)
Προπώληση Εισιτηρίων: Πλατεία Βαρδάκα, Ερμούπολη, Σύρος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site www.apollontheater.grΟι μεταδόσεις του προγράμματος “The Met: Live in HD” στην Ελλάδα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της MYTILINEOS και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες για το “The Met: Live in HD” στην ιστοσελίδα www.metingreece.com και στο Facebook @MetinGreece.
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons