Ανοιχτή διάλεξη "Marketing τουριστικών προορισμών – Σχεδιασμός εμπειρίας"To Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων έχει την τιμή να φιλοξενεί την Καθηγήτρια του University of South Australia (Business School) Μαριάννα Σιγάλα (https://people.unisa.edu.au/Marianna.Sigala), γνωστή διεθνώς για την έρευνά της στα πεδία της σχεδίασης τουριστικών υπηρεσιών, marketing τουριστικών προορισμών και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στην τουριστική βιομηχανία.

H Δρ. Σιγάλα θα δώσει διάλεξη με τίτλο "Marketing τουριστικών προορισμών – Σχεδιασμός εμπειρίας"

Η διάλεξη αναλύει πώς και γιατί έχει μεταβληθεί η συμπεριφορά και οι προτιμήσεις των σύγχρονων τουριστών με σκοπό να αναδείξει με ποιο τρόπο ένας προορισμός ή τουριστική επιχείρηση θα πρέπει να σχεδιάσει την ανάπτυξη και προώθηση των τουριστικών προϊόντων και εμπειριών τους. Η ομιλία δίνει έμφαση στην επίδραση και χρήση των νέων τεχνολογιών και στην οικονομία της εμπειρίας.

H διάλεξη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10/1/2020 @ 19:00 στην αίθουσα Παναγούλη και είναι ανοικτή προς όλους τους φοιτητές και προσωπικό του Τμήματος.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons