Πόργκι και Μπες – George Gershwin | Πρεμιέρα στη Met


Πόργκι και Μπες – George Gershwin | Πρεμιέρα στη Met / Πρώτη μετάδοση σε HD

Από τους George Gershwin, DuBose, Dorothy Heyward και Ira Gershwin.

1 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:55
Διεύθυνση ορχήστρας: David Robertson
Σκηνοθεσία: James Robinson
Σκηνικά: Michael Yeargan
Κοστούμια: Catherine Zuber
Φωτισμοί: Donald Holder
Σχεδιασμός παραγωγής: Luke Halls
Διανομή: David Robertson, Angel Blue (Μπες), Golda Schultz (Κλάρα), Latonia Moore (Σερένα), Denyce Graves (Μαρία), Frederick Ballentine (Sportin’ Life), Eric Owens (Πόργκι), Alfred Walker (Κράουν), Donovan Singletary (Τζέϊκ)
Διάρκεια: 3 ώρες & 15 λεπτά
Η παράσταση προβάλλεται με Αγγλικούς και Ελληνικούς υπότιτλους

Η αθάνατη όπερα Πόργκι και Μπες του Gershwin επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 1990, σε νέα παραγωγή, με τη σκηνοθεσία του James Robinson, που κάνει το ντεμπούτο του στη Met. Η «λαϊκή όπερα της Αμερικής», έτσι όπως την είχαν βαφτίσει οι δημιουργοί της, διηγείται την ιστορία του ανάπηρου ζητιάνου Πόργκι, που ερμηνεύει ο Eric Owens και της αγαπημένης του και ναρκομανούς Μπες, που ερμηνεύει η Angel Blue. Ο David Robertson διευθύνει ένα λαμπερό σύνολο ερμηνευτών, που περιλαμβάνει τον Donovan Singletary στον ρόλο του ψαρά Τζέϊκ, την Golda Schultz στον ρόλο της γυναίκας του Κλάρα, την Latonia Moore ως πενθούσα χήρα Σερένα, τον Frederick Ballentine ως τον έμπορο ναρκωτικών Sportin’ Life, τον Alfred Walker στον ρόλο του χοντροκομμένου λιμενεργάτη Κράουν και τη Denyce Graves στον ρόλο της Μαρίας, μητέρας του λόχου της πόλης και ιδιοκτήτριας του τοπικού μαγειρείου. Γεμάτη με πασίγνωστες μελωδίες όπως τα αγαπημένα “Summertime,” “It Ain’t Necessarily So,” “Bess, You Is My Woman Now,” “I Got Plenty o’ Nuttin,” και το “My Man’s Gone Now,” η νέα συμπαραγωγή με την English National Opera και την Dutch National Opera, γνώρισε θριαμβευτική υποδοχή στην πρεμιέρα της φέτος στο Λονδίνο.


Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Πλατεία Βαρδάκα, Ερμούπολη, Σύρος
Τηλ.: 2281085192

Τιμές Εισιτηρίων
15,00€ (γενική είσοδος) | 10,00€ (παιδιά - φοιτητές - άνεργοι - ΑΜΕΑ)
Προπώληση Εισιτηρίων: Πλατεία Βαρδάκα, Ερμούπολη, Σύρος


Οι μεταδόσεις του προγράμματος “The Met: Live in HD” στην Ελλάδα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της MYTILINEOS και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες για το “The Met: Live in HD” στην ιστοσελίδα www.metingreece.com και στο Facebook @MetinGreece.


Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons