Γενική Συνέλευση & Κοπή Αηβασιλειάτικης Πίτας της Κάριτας Σύρου

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση των Μελών της Κάριτας Σύρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5.30 μ.μ., στην Αίθουσα του Ιερού Ενοριακού Ναού του Αγίου Πέτρου Αποστόλου, στην Ποσειδωνία. 

Στη Συνέλευση θα γίνει ο Διοικητικός και ο Γενικός Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2019 της Κάριτας Σύρου και των Κάριτας των Ενοριών, καθώς και ο Ειδικός Οικονομικός Απολογισμός της Κάριτας Σύρου για το ίδιο έτος, και θα συζητηθούν διάφορα θέματα γύρω από τις δραστηριότητες της Κάριτας και για τους στόχους και τις προοπτικές της για το έτος 2020. 

Σας προσκαλούμε και στην εκδήλωση της κοπής της Αηβασιλειάτικης πίτας της Κάριτας που θα γίνει στην ίδια Αίθουσα, αμέσως μετά από τη Γενική Συνέλευση. 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η τέλεση Θείας Λειτουργίας από τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο Πατέρα Πέτρο Στεφάνου, στις 4.30 μ.μ. στο Ναό του Αγίου Πέτρου. 

Σας παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία Σας. 

Τα Μέλη και οι Εθελοντές της Κάριτας Σύρου 
Σας απευθύνουν τις Θερμότατες Ευχές τους για το 2020 
με Αγάπη - Υγεία - Ελπίδα και Χαρά

Σας χαιρετούμε 

Με Τιμή 
Ο Πρόεδρος
Πατέρας Αντώνιος Α. Βουτσίνος, Ιερέας

Ο Γραμματέας 
Ισίδωρος Γ. Σαλάχας
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons