Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χερσαία Ζώνη Ερμούπολης λόγω εορτασμού των Θεοφανείων

Σε λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Ερμούπολης  (βλ. ΑΔΑ: 6ΤΠΑ4653ΠΩ-ΜΥΓ), προχωρά το Λιμεναρχείο Σύρου, στα πλαίσια εορτασμού των Θεοφανείων και τα οποία αναφέρονται παρακάτω:
  1. Τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ερμούπολης Σύρου και συγκεκριμένα επί της οδού "Ακτή Πέτρου Ράλλη", από τη συμβολή αυτής με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι και την πλατεία Κανάρη, λόγω της πραγματοποίησης της λιτανευτικής πομπής για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμένα Ερμούπολης, στα πλαίσια εορτασμού των Θεοφανείων έτους 2020.
  2. Στις προαναφερθείσες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Δευτέρα 6-1-2020 από ώρα 10:30 μέχρι πέρατος των εορταστικών εκδηλώσεων.
  3. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου υποχρεούται στην έγκαιρη σήμανση των αποκλεισμένων οδών και για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας των πεζών καθώς και των οχημάτων στις παρακείμενες οδούς.
  4. Οι παραβάτες της παρούσης Αποφάσεως ανεξάρτητα από τις ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/1973 (Α'261), το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του οποίου τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Δ. 381/1995 (Α'214), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο μόνο του Π.Δ. 193/2001 (Α'156), όπως συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 105/2007 (Α'131).
  5. Να κοινοποιηθεί για εφαρμογή.-

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons