5ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου: Πρόσκληση προς Επιχειρήσεις Τεχνικής Κάλυψης & ΚαταλύματαΕρμούπολη, 27 Ιανουαρίου 2020

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του 5ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου (2020), με τίτλο «Η Σύρα του 
Μάρκου Βαμβακάρη» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 25 έως 29 Αυγούστου 2020, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) Κυκλάδων δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση ή οποία απευθύνεται σε:

- Επιχειρήσεις τεχνικής κάλυψης εκδηλώσεων, σε ήχο και φωτισμό
- Ξενοδοχεία η άλλα καταλύματα εντός Ερμούπολης

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε από τις παραπάνω ιδιότητες, όπως υποβάλλουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους, έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Διευκρινίσεις
  1. Επιχειρήσεις τεχνικής κάλυψης εκδηλώσεων, σε ήχο και φωτισμό | Τα σχήματα που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ, θα αποτελούνται από τα συνήθη όργανα λαϊκής ορχήστρας και θα είναι από τριμελή έως εξαμελή. Επιπλέον, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η συμμετοχή δωδεκαμελούς ορχήστρας. Κατά κανόνα ο ήχος των οργάνων θα είναι φυσικός (με υποστήριξη μικροφώνων για όργανα) ενώ κατά περίπτωση θα υπάρχει παράλληλη υποστήριξη κάψας ή άλλου συστήματος ενσωματωμένου στο όργανο). Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα διευκρινισθούν από κοντά.
  2. Ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα εντός Ερμούπολης, με δυνατότητα παροχής πρωινού | Τα ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα εντός Ερμούπολης που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ, παρακαλούνται να υποβάλλουν προσφορές για τις εξής κατηγορίες: 
  • Τιμή Μονόκλινου δωματίου με πρωινό / ημέρα 
  • Τιμή Δίκλινου δωματίου με πρωινό / ημέρα 
  • Τιμή Τρίκλινου δωματίου με πρωινό / ημέρα

Επίσης, παρακαλούνται να διευκρινίσουν αν προτίθενται να προσφέρουν επιπλέον κάποιες διαμονές χωρίς χρέωση, για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ: 22810 82346 εσωτ. 115
Fax: 22810 86555
Ε-mail: amaragos@cycladescc.gr

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την εταιρεία, και μπορεί να ακυρωθεί ή να επαναληφθεί σε περίπτωση περιορισμένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons