1ο Maska Runners | Ένας “άλλος” αγώνας δρόμου στο Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" 2020Ένας “άλλος” αγώνας δρόμου στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής”

H διεξαγωγή αγώνα δρόμου-περιπάτου Maska Runners με στόχο την τόνωση και την προβολή των εκδηλώσεων του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” είναι γεγονός.

Την ιδέα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού αγκάλιασε και υλοποιεί ο Σύλλογος Δρομέων Σύρου στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 σας καλούμε στον αγώνα δρόμου – περιπάτου, το 1ο Maska Runners με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα σας!

Στο Maska Runners μπορούν να συμμετέχουν επίσης μασκαρεμένοι (με αποκριάτικες στολές, βάψιμο προσώπου, κλπ).

Με σκεπτικό την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ο Maska Runners θα δοθεί τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:00 πμ από τα ΚΤΕΛ και ο τερματισμός στην Πλατεία Μιαούλη.

Δήλωσε Συμμετοχή στο 1ο Maska Runners και τερμάτισε σε καρναβαλικούς ρυθμούς!

Με στόχο το κέφι και τη διασκέδαση για να μπούμε στο κλίμα των αποκριών!

▶️ Για εγγραφές κλικ εδώ: www.maskarunners.gr
▶️ Επικοινωνία & πληροφορίες: info@maskarunners.gr
🎭 Αγώνας 1.000 μέτρων
🎭 Ώρα εκκίνησης: 11:00
🎭 Εκκίνηση από την αφετηρία των ΚΤΕΛ στο Λιμάνι
🎭 Τερματισμός στη Πλατεία Μιαούλη
▶️ Facebook Page: www.facebook.com/MaskaRunners.gr
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons