ΕΚΘΕΣΗ: Vrontado Artistical Reanimation Pilot

"Όλα μένουν. Εγώ φεύγω. Εσείς να δούμε τώρα" - Οδυσσέας Ελύτης

Σας προσκαλούμε στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης το Σαββατοκύριακο 7-8/12/2019 και ώρα 17:00-21:00 στην έκθεση του VAR για να εξοικειωθείτε με τον σκοπό μας για την δημιουργική αξιοποίηση των νεοκλασικών ερειπίων της γειτονιάς Βροντάδου - Αγίου Νικολάου. 

Στον χώρο αυτό θα εκτίθενται με ψηφιακά και αναλογικά μέσα οι χώροι που χρήζουν αξιοποίησης. Μας ενδιαφέρει η άποψη όλων σε σχέση με αυτή την προσπάθεια, καθώς οι προοπτικές είναι πολλές. 

Από τα φαντάσματα της βιομηχανίας στη Σύρο μέχρι τα ξεχασμένα και ερειπωμένα, έτοιμα να καταρρεύσουν, γεμάτα μπάζα και σκουπίδια νεοκλασικά της Ερμούπολης, αναζωογωνούμε μέσω της τέχνης την περιοχή του Βροντάδου και του Αγίου Νικολάου. Μπορείς να ενημερωθείς και να βάλεις το δικό σου λιθαράκι στην προσπάθεια μας να γεμίζουμε τα σοκάκια της περιοχής με εκθέματα που θα στηρίζουν την συντήρηση του παρελθόντος. 

Στα πλαίσια του μαθήματος στούντιο 7γ διοργανώνουμε αυτή την έκθεση, στην οποία θα μπορέσετε να γνωρίσετε τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν και τον στόχο μας για το συνολικό project.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Heritage Management e-Society - NGO για την υποστήριξη / www.thinkhermes.com

www.facebook.com/events/566451764118997/
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons