Το ευχαριστήριο της Ελπίδας Γαδ μετά το τέλος του "The Voice"

Η Ελπίδα Γαδ μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού "The Voice of Greece" μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο facebook ευχαριστεί δημόσια όσους τη βοήθησαν να πετύχει το στόχο της και να ανέβει τόσο ψηλά στη βαθμολογία αλλά και να κατακτήσει την επιτυχία. 

Μπορεί η Ελπίδα να μην κέρδισε στο διαγωνισμό, αλλά για εμάς σημαντικότερο από το έπαθλο του διαγωνισμού, είναι η διαρκής άνοδος της καριέρας της και η ανάδειξη του ταλέντου της δίπλα στην Ελεονώρα Ζουγανέλη από το Φεβρουάριο 2020 στο "ANODOS Live Stage".

Εδώ θα είμαστε και πάλι να σας ενημερώνουμε!

Αναφέρει λοιπόν τα εξής:

"Απολογισμός THE VOICE Κυριακής 22/12 , μια εβδομάδα μετά:

3 πανό, 60 αγαπημένοι άνθρωποι στο στούντιο, χιλιάδες καρδιές που χτυπούσαν δυνατά από την αγωνία από το στούντιο και από μακριά, αμέτρητα μηνύματα στο κινητό μου, άπειρη αγάπη από όλους εσάς, συγκίνηση, γνωριμίες, φιλίες, έντονες στιγμές και μία "ΑΝΟΔΟΣ" στην Ά Εθνική την οποία χρωστάω σε όλους εσάς που με φέρατε ως εδώ και φυσικά στην μία και μοναδική μου Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Το ταξίδι 3 μηνών έφτασε στο τέλος του, οι μουσικές αποσκευές γέμισαν για τα καλά και δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς:
  • την ορχήστρα επανδρωμένη με όλους αυτούς τους μουσίκαρους υπό την επίβλεψη του φοβερού και τρομερού Μέιστερ-Μανέστρου μας Tony Kontaxakis B και την εφ' όλης της ύλης εποπτεία της αγαπημένης Μαρίας Δρούζα!
  • τα παιδιά της παραγωγής που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, συνολικά σαν μια ευρύτερη ομάδα Αμαλία Μαρία Ιωσηφίνα Τσαγκαλίδου Κατιάνα Λαγουδάκη, Νικόλ Παπάζογλου, Timi Leon!
  • την ομαδάρα μας #teameleonora, που παρότι δεν θα το περίμενα από πριν, δεθήκαμε, κάναμε φιλίες που θα ήθελα πολύ να αντέξουν στον χρόνο και τον Vocal Coach μας Θανάσης Βουτσάς που έβαλε τα δυνατότερα του για εμάς!
  • την μανούλα του #teameleonora, Νίκα Χατζοπούλου που ήταν εκεί για όλους και για όλα!
  • τους 4 φοβερούς Coaches, που μας έδωσαν τα μουσικά τους "φώτα" όλους αυτούς τους μήνες
  • την δική μου Coachara Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που 3 μήνες τώρα μας έδωσε από τις πολύτιμες γνώσεις της μέχρι και την ψυχή της και που φέτος μου έκανε το πολυτιμότερο δώρο Χριστουγέννων που έχω λάβει μέχρι σήμερα!
  • τους δικούς μου ανθρώπους, τα φιλαράκια μου τα καρδιακά και την οκογένεια μου, που έφαγαν με το κουτάλι καιρούς και θάλασσες για να βρίσκονται μαζί μου σε κάθε μου βήμα εντός και εκτός Voice!
  • όλα τα ΜΜΕ που με στήριξαν καθόλη την διάρκεια της πορείας μου, και στην ψηφοφορία τα έδωσαν όλα για όλα!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Cyclades 24, Syros Agenda, Logotypos, Koini Gnomi, Syros Today, Empneusi 107.
  • και τέλος όλους εσάς! Ότι και να πω είναι λίγο..ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ και με ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ 7ο ουρανό! Με τα μηνύματα, την ψήφο, με την συνεχόμενη στήριξη σας, που την ένιωθα συνεχώς!
Σας αγαπώ όλους,
Το Συριανάκι με τις κόκκινες μπούκλες 🎵 
@ The Voice of Greece Studios Γαλάτσι"


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons