Στον ημιτελικό του "The Voice" η Ελπίδα Γαδ !Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του "The Voice", κατάφερε να εξασφαλίσει το βράδυ της Παρασκευής  6/12 η Ελπίδα Γαδ. Η Συριανή παίκτρια βρέθηκε πρώτη μαζί με την Ανδρομάχη Κοσκερίδου στη σκηνή του show και ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Χάρις Αλεξίου "Να ζήσω ή να πεθάνω".

Η Ελπίδα με την ψήφο του κοινού, στο 70% κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό. 

Σε αυτή τη διαδικασία των Live Cross Battles, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι ανά δύο, κάθε φορά ένας παίκτης από διαφορετικό coach, και το κοινό επιλέγει ποιος συμμετέχοντας προκρίνεται στη φάση του ημιτελικού. Η αγωνία των παικτών αλλά και των coaches είχαν φθάσει στο αποκορύφωμα. Η κόντρα στο stage ήταν σκληρή. Αντίστοιχη διαδικασία θα επαναληφθεί και την Κυριακή. Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα ανέβουν πάνω στην σκηνή, ερμηνεύουν ο καθένας το δικό του τραγούδι και το κοινό αποφασίζει ποιος θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Απολαύστε τη:

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons