Το SELFIE επισκέπτεται την Σύρο! (Βίντεο)Όλη η Ελλάδα παίζει SELFIE! Το SELFIE συνεχίζει τον 3ο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Το νέο κύκλο του SELFIE συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Στο δεύτερο επεισόδιο του 3ου κύκλου, το SELFIE επισκέπτεται την Ερμούπολη της Σύρου! Ξεκινάμε από τη βόρεια προβλήτα του λιμανιού και επισκεπτόμαστε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, την καθολική εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη Νομαρχία Κυκλάδων, την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουμε με αφετηρία το Μνημείο Εθνικής αντίστασης στο λιμάνι για να επισκεφτούμε τον ορθόδοξο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, το Δημαρχείο και το Θέατρο Απόλλων.

Αναστατώνουμε την πλατεία Μιαούλη και την παλιά αγορά της Ερμούπολης, προς αναζήτηση Memory Selfie.

Συζητάμε για την ιστορία του Θεάτρου Απόλλων με τον Θάνο Φώσκολο και μετά συναντάμε την Ειρήνη Δράκου, λυκειάρχη επί 20ετία του ιστορικού γυμνασίου Ερμούπολης, του πρώτου Γυμνάσιου του σύγχρονου ελληνικού κράτους, που μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις της.

Ανηφορίζουμε στην Άνω Σύρο και συζητάμε με τους Μικρούς Ξεναγούς για την ιστορία της!

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Ερμούπολη στην πλατεία Μιαούλη, με το παράρτημα Σύρου του Λυκείου Ελληνίδων σε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και μία σελφο-σκυταλοδρομία με τις παίκτριές μας, που θα κρίνει την αποψινή νικήτρια του παιχνιδιού!


Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons