Απόψε στηρίζουμε Ελπίδα Γαδ στα Live του "The Voice"!Απόψε Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 συντονιζόμαστε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ στις 21.00, παρακολουθούμε την εκπομπή "The Voice of Greece" και στηρίζουμε την προσπάθεια της Ελπίδας Γαδ.

Τα live cros battles ξεκινούν αυτή την Παρασκευή! Εσύ που θα είσαι;

Ακολουθούν οι δηλώσεις και οι οδηγίες της στη προσωπική της σελίδα στο Facebook:

Οι Κυκλαδίτισες σας Χαιρετούν! Ο μήνας μπήκε με πολύ κόπο δουλειά, αλλά και τους καλύτερους οιωνούς! Τα Battles τελείωσαν, και τα ευχαριστηθήκαμε και τα 3 στεφάνια μαζί με το διαμαντάκι Ανδρομάχη Κοσκερίδου Το κορίτσι από την Μύκονο και το κορίτσι από την Σύρο, σας δίνουν για απόψε ραντεβού στις 21.00 στον ΣΚΑΙ! Τώρα στα LIVE την σκυτάλη την παίρνετε εσείς!!

Για να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο και να προκριθώ στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ, μέσα από την υπερομάδα που ακούει στο όνομα #teameleonora με Coachara την φοβερή και τρομερή Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μας έφερε ως εδώ!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.12.2019 στις 21.00 και βόλτα να είμαστε, βλέπουμε όλοι Voice και ψηφίζουμεεε.

ΤΡΟΠΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: Τηλεφωνικά ή με μήνυμα στους αριθμούς που θα δείτε στην οθόνη σας την ώρα που θα διαγωνίζομαι. Την ώρα που θα τραγουδάω και ΜΟΝΟ τότε μπορείτε να με ψηφίσετε με τους παρακάτω τρόπους.

Ψηφοφορία για Ελλάδα


Ψηφοφορία για ΚύπροΤσεκάρετε καλού κακού μήπως έχετε φραγή σε 4ψήφια νούμερα!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, επειδή δεν ξέρουμε την σειρά εμφάνισης, να το παρακολουθήσετε απ' την αρχή, γιατί όλα παίζουν!

Ο Άγιος Νικόλας ο θαλασσινός να μας φωτίσει και πάμε να το ευχαριστηθούμεε!!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ LIVEEEEEE! 

Σας ευχαριστώ από τώρααα, πάμε να αγγίξουμε το όνειρο μαζί! 

Ελπίδα Γαδ
Το Συριανάκι με τις μπούκλες
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons