Ντο Δίεση Live @ Μανδρακούκο

Οι "Ντο Δίεση" είναι το μουσικό συγκρότημα που απαρτίζεται από την Πένυ Ραμαντάνη (υπήρξε ερμηνεύτρια του συγκροτήματος Οναρ για 17 χρόνια) και τον Δημήτρη Νίτη. Είναι ένα συγκρότημα που έχει αγαπηθεί από το 2015 με το ντεμπούτο στο τραγούδι του "Να 'σουν εδώ" που παίχτηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας. Τον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ από το "Ogdoo Music Group" με τίτλο "Δεν φοβάμαι το αύριο".

Κομμάτια από τον δίσκο τους παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους και στο ταξίδι των τραγουδιών τους, περνούν και από τραγούδια αγαπημένα της ποπ ροκ σκηνής,της δισκογραφίας της Πένυς και άλλα βγαλμένα από τις ρίζες και τις μνήμες μας.

Οι Ντο Δίεση δεν έχουν σταματήσει να παίζουν σε όλη την Ελλάδα και κάθε εμφάνιση τους είναι μια ευκαιρία για παρέα, για έντονα συναισθήματα, μια ευκαιρία να σιγοτραγουδήσουμε ή να τραγουδήσουμε δυνατά, όπως κάναμε με φίλους σε στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα.

Παρέα με την κιθάρες, τους πειραματισμούς στους ήχους, την ζεστή, άμεση φωνή και παρουσία της Πένυς, την μοναδική ενέργεια και πάθος του Δημήτρη, οι Ντο Δίεση δημιουργούν την ατμόσφαιρα για παρέα, καλή διάθεση, ένωση που είναι και η αξία της μουσικής με εργαλεία τα τραγούδια και τον ήχο τους.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα 22.00
www.facebook.com/events/529472314307440/
Είσοδος 5€ (Δεν περιλαμβάνει τιμή ποτού)


---------
Μανδρακούκος Συριανός
Χίου 32, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281076569 / 6982829603
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons