ΣΙΝΕΜΑ: The Handmaiden (Η υπηρέτρια)

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 21.15, θα προβληθεί η ταινία "The Handmaiden" (Η υπηρέτρια), στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2).


ΥΠΟΘΕΣΗ: Το "The Handmaiden" είναι μια ιστορία αγάπης, θρίλερ εκδίκησης και ταινία παζλ που τοποθετήθηκε στην ιαπωνική καταληκτική Κορέα τη δεκαετία του 1930.

Κατά την περίοδο της ιαπωνικής κατοχής, μια νέα κοπέλα (Sookee) προσλαμβάνεται ως υπηρετρια για έναν Ιάπωνα κληρονόμο (Hideko) που ζει μια απομονωμένη ζωή σε μια μεγάλη εξοχική περιουσία με τον θλιβερό θείο της (Kouzuki). Αλλά η υπηρέτρια έχει ένα μυστικό....

Βασισμένο στο βιβλίο της Σάρα Γουότερς «Fingersmith», το «Handmaiden» μεταφέρει την δράση από την βικτωριανή Αγγλία στην Κορέα της δεκαετίας του 30 η οποία βρισκόταν υπό Ιαπωνική κατοχή και στην οποία ένα βαθιά ταξικό σύστημα ήταν ακόμη δυνατά εδραιωμένο. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θρίλερ 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 144'
Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Παρκ Τσαν-Γουκ με τους: Κιμ Μιν-Χι, Κιμ Τάε-Ρι, Χα Τζουνγκ-Γου


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons