ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Ειδήσεις είναι θα περάσουν

Η θεατρική παράσταση «Ειδήσεις είναι… θα περάσουν» θα πραγματοποιηθεί 27 και 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.00 στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Τσάπης, Άννα Μάγκου, Γιάννης Φραγκίσκος.
Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές
Φιλική Παραχώρηση Κειμένων: Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Φειδάς, Μάριος Ντερντές

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»… Ωραίο δεν ακούγεται; Ειδήσεις... Είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες, δείχνουν την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και όταν μεταφέρονται στο θέατρο τις περισσότερες φορές προσφέρουν στιγμές γέλιου!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Βλέπουμε τις ζωές:
Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων.
Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει.
Ενός Ρώσου κατασκόπου ο οποίος με το δικό του αστείο τρόπο επιχειρεί ανώφελα να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία.
Μας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μια καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί της και να ψιθυρίζει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: "Ντρέπομαι"
Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 13€ / προπώληση, φοιτητικό, ανέργων 10€
Διοργάνωση: create4art
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons