Τοπογραφική αποτύπωση του ιστορικού φάρου της νησίδας Δίδυμη με πρωτοβουλία του Ν.Ο. ΣύρουΤο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Υπηρεσία Φάρων με έγγραφο του προς τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ (ΝΟΣ) στις 9/12/2019, ενέκρινε την άδεια για μετάβαση, σε συνεργείο Πολιτικών Μηχανικών – Τοπογράφων Μηχανικών στην ν. ΔΙΔΥΜΗ ΣΥΡΟΥ, προκειμένου να προβεί σε τοπογραφική αποτύπωση του Φαρικού Συγκροτήματος ‘’Γάιδαρος’’.

Την όλη εργασία (μελέτες – ενέργειες):
  • Κατόψεις, όψεις και τομές των υφιστάμενων κτηρίων σε κλίμακα 1:50
  • Τοπογραφική αποτύπωση του περιβάλλοντος χώρου (εξηρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα σε κρατικές συντεταγμένες ΕΓΣΑ’87) των κτιρίων σε κλίμακα 1:200
  • Τεχνική Περιγραφή ως προς την υφιστάμενη κατάσταση των κτιρίων,
έχει αναλάβει η τεχνική εταιρεία ‘’ΧΩΡΟγράφοι’’ (Μηνάς Δ. Μπουγιούρης / Πολιτικός Μηχανικός – Κατερίνα Ε. Δουναβη / Αρχιτέκτων Μηχανικός), και την οποία παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ στο ΝΟΣ.

Περαίωση εργασιών Μάρτης 2020. Οι επιμέρους τοπογραφικές εργασίες θα χρησιμοποιηθούν για την οριστική μελέτη αποκατάστασης του Φάρου.

Οι ιδιοκτήτες της πιο πάνω αναφερόμενης εταιρείας είναι ενεργά μέλη του ΝΟΣ και γονείς μικρών αθλητών του τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου.

Εκ της Γραμματείας του ΝΟ ΣΥΡΟΥ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons