ΒΙΒΛΙΟ: Ο Ακροβάτης & οι άλλοι | Ευτυχία Ηλιάδου

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Ο Ακροβάτης & οι άλλοι" της Ευτυχίας Ηλιάδου των εκδόσεων "ΜΑΡΤΗΣ", στην Παιδική Βιβλιοθήκη στην πλατεία Μιαούλη.

Παρουσίαση
Ήταν ένα αγόρι. Το αγόρι ζούσε σε ένα μικρό νησί. Μαζί του ήταν πάντα ένας ακροβάτης.
«Για περίμενε! Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην επιλογή των χαρακτήρων του παραμυθιού σου. Γιατί να είναι ο πρωταγωνιστής απλώς ένας ακροβάτης; Θα μπορούσε να είναι κάτι πιο εντυπωσιακό...»
Μια ιστορία για τη δημιουργία, τις αμφιβολίες και τις επιλογές.
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρεις πολλές μικρές ιστορίες με τον ακροβάτη, το αγόρι και άλλους χαρακτήρες. Μπορείς να ζωντανέψεις κάθε σκηνή προσθέτοντας γραμμές, σχέδια και χρώματα. Θα βρεις οδηγίες για καθεμία από αυτές, αλλά μόνο αν θες θα τις ακολουθήσεις.

Να θυμάσαι, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι σκεφτείς.
Ευτυχία Ηλιάδου

Η Ευτυχία Ηλιάδου ζει στη Σύρο με τον Πάνο, τον μικρό Βίκτωρα και τον σκύλο τους τον Κόπολας. Καμιά φορά την αποκαλούν και suricata. Σχεδιάζει και γράφει πολύ συχνά τα ξημερώματα, επειδή τότε την αφήνουν τα αγόρια της. Σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να πραγματοποιήσει αυτά που ονειρεύεται, παρόλο που καμιά φορά αμφιβάλλει ότι θα τα καταφέρει.
Έχει δημιουργήσει δύο παραμύθια με πρωταγωνιστή τον σκυλάκο της και έχει κερδίσει έπαινο και βραβείο ΕΒΓΕ για τις εικονογραφήσεις της στα εξώφυλλα βιβλίων των εκδόσεων Oposito. Της αρέσουν τα ζώα, τα νησιά, τα ταξίδια, το κολύμπι, οι ταινίες, τα βιβλία, οι περιπέτειες και πολλά άλλα. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και ανεβάζει δείγματα από αυτά που σχεδιάζει στο www.suricata.gr
Tags: , , , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons