Δηλώσεις συμμετοχής για το "6ο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού"Το Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το 6ο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού έχουν ήδη ξεκινήσει. Τη φετινή χρονιά το Κυνήγι θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Σέρλοκ Χολμς γνωρίζει καλά από μυστήρια. Όμως δεν ήταν μυστήριο που οι άξιοι συνεχιστές του στο νησί της Σύρου, οι μυστηριώδεις «SherLouk Holmes», στέφθηκαν νικητές την περσινή χρονιά. Έτσι έχουμε φέτος την τιμή και τη χαρά να διοργανώνουμε εμείς το «Κυνήγι» σκορπίζοντας ακόμη περισσότερο μυστήριο. Με την προσωπική μας ταυτότητα, παρέα με περίσσιο κέφι και ζωντάνια, ευελπιστούμε να κάνουμε κάθε παίκτη (ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή στυλ) να νιώσει τον ντετέκτιβ μέσα του να αναδύεται, την αδρεναλίνη του να κορυφώνεται και την απόλαυση, την έκπληξη και τη χαρά να ξεχειλίζουν κάθε φορά που θα λύνει τον ένα μετά τον άλλο τους περιπετειώδεις γρίφους μας!

Γι’ αυτό σας καλούμε να αποκαλύψετε τον ντετέκτιβ μέσα σας και να δηλώσετε συμμετοχή στο 6ου Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού για να παίξουμε, να γελάσουμε και να μάθουμε όσα οι άλλοι δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος δημιουργώντας τη δική σας ομάδα ή συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία σας ως ντετέκτιβ. Ελπίζουμε πως οι εκπλήξεις και τα μυστήρια που σας έχουμε ετοιμάσει θα φωτίσουν με χαρά και γέλιο τα πρόσωπά σας και η φετινή σας συμμετοχή θα σας μείνει αξέχαστη.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας έως 22 Ιανουαρίου 2020, στη σελίδα του Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού στο Facebook ή στο krimenoloukoumi.wordpress.com.

Ελάτε!!!

Η Επιτροπή Διοργάνωσης της ομάδας Sherlouk Holmes

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγούς

Μήπως είστε ο Dr Watson που ψάχνουμε;
Ο εντιμότατος Sherlock Holmes δε θα κατάφερνε ποτέ να λύσει τόσα μυστήρια χωρίς τον πολύτιμο Dr Watson στο πλευρό του.

Έτσι και οι SherLouk Holmes -νικητές στο 5ου Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και διοργανωτές του 6ου – χρειάζονται εσάς και την ευγενική χορηγία σας.

Πώς θα γίνετε Dr Watson για να μας βοηθήσετε;

Μπορείτε να συνδράμετε με δύο τρόπους:
· Με ένα (έστω και ελάχιστο) χρηματικό ποσό.
· Με προϊόντα ή υπηρεσίες που θα μας προσφέρετε.

Κι εμείς με τη σειρά μας θα βάλουμε το λογότυπό σας στα banners μας, αλλά και στα social media. (Γι’ αυτό και θα θέλαμε να μας το στείλετε σε πολύ καλή ανάλυση στο email μας: sherloukholmessyros@gmail.com).

Και φυσικά, θα κάνετε πολύ κόσμο χαρούμενο!

Δηλώστε την προθυμία σας έως τις 25 Ιανουαρίου 2020. Το παιχνίδι μας ξεκινάει στις Φεβρουαρίου!

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons