Εκδήλωση εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία από το Νοσοκομείο Σύρου

Η Κοινή Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου & Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου, Μαργαρίτα Μπουραντά ενημερώνει τους πολίτες των Κυκλάδων ότι το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) του Γ.Ν. Σύρου διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:30 με 13:00, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με περπάτημα από τον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι και θα συνεχιστεί στον πεζόδρομο της Ερμούπολης στη συμβολή των οδών Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη.

Η θεματολογία θα είναι σχετική με την προσβασιμότητα των ΑμεΑ και θα περιλαμβάνει:
  • Παρουσίαση σε power point: “Προσβασιμότητα και Χάρτης Πόλης Σύρου»
  • Video σχετικά με την προσβασιμότητα
  • Βιωματικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους
  • Ενημέρωση του κοινού με έντυπο υλικό
Οι συμμετέχοντες στα βιωματικά παιχνίδια θα παραλάβουν και αναμνηστικό δωράκι που έχει κατασκευαστεί από τους εξυπηρετούμενους στα εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Την εκδήλωση οργανώνουν οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ και πλαισιώνουν ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, οι σύλλογοι «Δικαίωμα» και «Αρωγή» και εθελοντές.

Πληροφορίες
Μπαχαράκη Σοφία (Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ: 22813-60310
Αγγελετάκη Ελευθερία (Νοσηλεύτρια ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ): 22813-60316

Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons