Ξεκινούν οι χειμερινές δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων εγκαινιάζει τις χειμερινές δραστηριότητες του και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρακολουθήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις και δράσεις του:

1) ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - ΩΡΑ 19.00

Ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» - Φιλικό αυζάκι και καλή παρέα, με τον Λευτέρη στην μουσική, παραδοσιακούς χορούς από την ανδρική ομάδα του Λ.Ε.Σ. και ευκαιρία να επισκεφθείτε το bazaar μας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές και τα δώρα σας. 
Γενική είσοδος 10€

2) ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - ΩΡΑ 19.30

Με πρωτοβουλία του Λ.Ε.Σ. και της εφημερίδας «ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», την συνεργασία των θεατρικών συλλόγων και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ παρουσιάζεται μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τον θάνατο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ, του Συριανού σύγχρονου Αριστοφάνη, με την διαχρονική επικαιρότητα. «Ο Ρωμηός» ξαναζωντανεύει στην γενέτειρα του.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

3) ΣΑΒΒΑΤΟ 14 και ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019- ΩΡΑ 19.00

Στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ» του Λυκείου Ελληνίδων ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των πιο χαρούμενων γιορτών του χρόνου, διασχίζοντας θάλασσες και στεριές, με όνειρα και ιστορίες τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια μα πάντα τόσο παραδοσιακά κι ελληνικά. 
Είσοδος 8€ - Παιδικά 5€

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ε.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
Χριστίνα Λιγοψυχάκη-Δενδρινού 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
Λίτσα Χαραλάμπους
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons