Έρχονται "οι ΠειΓατές του Αιγαίου" στο Θέατρο Απόλλων

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Χριστούγεννα Μαζί», οι "We Live Together - Συμβιώνουμε" παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΟΙ ΠΕΙΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Οι περιπέτειες του ΠειΓατή Λουκούμη», από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2019, στο Θέατρο Απόλλων.

Η παράσταση είναι μια παραγωγή της "We Live Together – Συμβιώνουμε Κοιν.Σ.Επ." με έδρα τη Σύρο και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Η παράσταση είναι για όλες τις ηλικίες, το σενάριο είναι γραμμένο στη Σύρο και εμπνευσμένη από τη ζωή των ζώων στο τοπίο των Κυκλάδων και τη συμβίωση τους με τον άνθρωπο. Οι ΠειΓατής Λουκούμης είναι ο καπετάνιος του ΠειΓατικού, η γάτα η Σκουριά μέρος τους πληρώματος, και το γεράκι η Ρωξάνη τα μάτια τους ψηλά στο Ουρανό. Ταξιδεύουν τη θάλασσα, δένουν στα νησιά, και είναι η φωνή και οι υπερασπιστές της Φύσης και των ζώων της.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη δημιουργία του Κέντρου Γάτας Αιγαίου, μια μόνιμη δομή κτηνιατρικής περίθαλψης και εξυγίανσης του αδέσποτου πληθυσμού γατιών και παροχή κτηνιατρικής συνδρομής σε ζώα (σκύλοι και γάτες) ανθρώπων που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στη φροντίδα τους, όπως ορίζεται από τον καταστατικό σκοπό της.

Η We Live Together – Συμβιώνουμε Κοιν.Σ.Επ. είναι μια σύμπραξη ανθρώπων από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που συνεργάζονται δημιουργώντας κτηνιατρικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προϊόντα με κύριο στόχο την διασφάλιση της αμειβόμενης εργασίας που εξυπηρετεί τον κοινωνικό σκοπό, που είναι η φροντίδα και η μέριμνα για τα ζώα.

Σκηνοθεσία: Ανθούλα Χαιροπούλου, Μαρία Ουίτσι Χατζή.

ΜΟΝΟ για 4 παραστασεις
7 και 8.12.219 | Ώρα 19:00
9 και 10.12.219 | Ώρα 20:00
θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22810 85192
www.facebook.com/events/525653591618315/

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ | Παιδιά (ανά άτομο): 8€
Α.Μ.Ε.Α., Ανέργων, Πολυτέκνων, Φοιτητών: 5€
Οικογενειακό πακέτο: 2 Γονείς / Συνοδοί και 2 Παιδιά: 34€
Οικογενειακό πακέτο: 2 Γονείς / Συνοδοί και 1 Παιδί: 22€

Προπώληση εισιτηρίων:
On-line πωλήσεις: www.ticketservices.gr και tickets.public.gr
και στα καταστήματα Public
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons