Η Σύρος στο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 “Selfie”Το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 “Selfie”, που είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ερμούπολη και την Άνω Σύρο στις αρχές του τρέχοντος μήνα, αναμένεται να προβληθεί από την ΕΡΤ2 την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00. 

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Σύρου μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων, το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού, με την πολύτιμη αρωγή επαγγελματιών του τουρισμού, είχε φιλοξενήσει στο νησί πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες γυρισμάτων της δημοφιλούς νεανικής εκπομπής ταξιδιωτικού χαρακτήρα.

Το τηλεπαιχνίδι εγκαινιάζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του, από την καρδιά του Αιγαίου, προβάλλοντας πανελλαδικά την αρχοντική Ερμούπολη και τη μεσαιωνική Άνω Σύρο.

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00, συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ2.

Όλη η Ελλάδα παίζει SELFIE! Το SELFIE συνεχίζει τον 3ο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας! 

Στο δεύτερο επεισόδιο του 3ου κύκλου, το SELFIE επισκέπτεται την Ερμούπολη της Σύρου! 

Ξεκινάμε από τη βόρεια προβλήτα του λιμανιού και επισκεπτόμαστε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, την καθολική εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη Νομαρχία Κυκλάδων, την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουμε με αφετηρία το Μνημείο Εθνικής αντίστασης στο λιμάνι για να επισκεφτούμε τον ορθόδοξο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, το Δημαρχείο και το Θέατρο Απόλλων. 

Αναστατώνουμε την πλατεία Μιαούλη και την παλιά αγορά της Ερμούπολης, προς αναζήτηση Memory Selfie. 

Συζητάμε για την ιστορία του Θεάτρου Απόλλων με τον Θάνο Φώσκολο και μετά συναντάμε την Ειρήνη Δράκου, γυμνασιάρχη επί 20ετία του ιστορικού γυμνασίου Ερμούπολης, του πρώτου Γυμνάσιου του σύγχρονου ελληνικού κράτους, που μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις της. 

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Ερμούπολη στην πλατεία Μιαούλη, με το παράρτημα Σύρου του Λυκείου Ελληνίδων σε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και μία σελφο-σκυταλοδρομία με τις παίκτριές μας, που θα κρίνει τη νικήτρια του παιχνιδιού!
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons