Η Συριανή Ελπίδα Γαδ στο 1o Knockout του "The Voice of Greece"


Ελπίδα Γαδ - Αποχαιρετισμός (Θάλασσα) | 1o Knockout | The Voice of Greece

Η Συριανή Ελπίδα Γαδ συμμετείχε στο 1o Knockout του "The Voice of Greece" που προβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με το τραγούδι Αποχαιρετισμός (Θάλασσα) σε στίχους και μουσική του αξέχαστου Κωσταντίνου Μουντάκη. Η Ελπίδα θυμίζουμε έχει ενταχθεί στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η Ελπίδα συνοδευόταν από τις αδερφές της και τις φίλες της οι οποίες όπως και οι κριτές δεν έκρυβαν στη συγκίνηση τους καθώς τραγουδούσε πάνω στη σκηνή του "The Voice of Greece". Το κοινό ακούγοντας της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και ξέσπασε σε χειροκρότημα.

Τα λόγια που σιγοψιθυρίζουμε στην πλώρη του καραβιού είναι: «Μεσοπέλαγα αρμενίζω κι έχω πλώρα τον καημό/ κι έχω την αγάπη πρίμα κι άλμπουρο τον χωρισμό».

Η Ελπίδα πέρασε με επιτυχία εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα Βattles της επόμενης φάσης.

----------

Knockouts ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 15.11.2019 στο "The Voice of Greece"! Οι "blind auditions" ολοκληρώθηκαν και ο κάθε coach έχει στην ομάδα του 36 διαγωνιζόμενους.

Στα Knockouts τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts. Έτσι συνολικά, στην επόμενη φάση, στα Battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους καλύτερους για να φτάσουν στα lives με τους πιο δυνατούς παίκτες.

Τους τραγουδιστές υποδέχθηκαν στη σκηνή του The Voice ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα.

Απολαύστε την Ελπίδα στο βίντεο που ακολουθεί: 


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons