Η Σύρος παρούσα στην έκθεση "from pattern to surrealism" στη Θεσσαλονίκη

Η Γκαλερί "ρώ" σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας "from pattern to surrealism" του Θανάση Τσούκα. Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες ή η Σύρος, να πάτε να δείτε την έκθεση!!!

Διάρκεια έκθεσης: 18.10 - 5.11.2019

Ώρες λειτουργίας:
Τρ.-Πε.-Πα.: 11:00-14:00, 18:00-20:30
Τετ.: 11:00-14:00, Σαβ.: 11.00-14.30


Ο Θανάσης Τσούκας φωτογραφίζει την λεπτομέρεια ενός μοτίβου δημιουργώντας μια νέα αλήθεια πραγματικότητας “τόπου”, δείχνοντας με απλότητα την σημασία του βλέμματος στον χώρο και την ασύλληπτη δυνατότητα της ματιάς μας πάνω στην καθημερινότητα που συχνά προσπερνάμε σαν αυτονόητη.

Γιατί πάνω και πέρα απο την πραγματικότητα, την ίδια στιγμή, υπάρχει πάντα μια “άλλη” πραγματικότητα που υπερίπταται των αισθήσεων και του φευγαλέου κοιτάγματος στον χώρο, στη ζωή, στο σύμπαν.

Τ.Φ.
Ο Θανάσης Τσούκας είναι τοπογράφος μηχανικός. Ασχολείται με την φωτογραφία ερασιτεχνικά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει πάρει μέρος σε τρεις ομαδικές εκθέσεις, αυτή είναι η πρώτη ατομική του.

--------------
Γκαλερί "Ρώ", 
Ρωμανού 5,  περιοχή Λευκού Πύργου
Θεσσαλονίκη
τ. 2310226552
aithousa.technis.rw@gmail.com
www.roatspace.gr


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons