Φέτος Αλλάζουμε Όλοι Μαζί το «Σπίτι του Άη Βασίλη»

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Ποσειδών», με συνδιοργανωτές τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σύρου και των Κυκλάδων, για να απολαύσουν τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, για πέντε ημέρες, από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019, μεταμορφώνεται στο «Σπίτι του Άη Βασίλη».

Φέτος επανασχεδιάζουμε, ανανεώνουμε και διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας, έχοντας ως επίκεντρο τα παιδιά. Στην προσπάθειά μας αυτή και έχοντας ως αρωγό και συμπαραστάτη το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο, σε σύσκεψη, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Αλίκης Λεονταρίτη, στα γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού (Βιομηχανικό Μουσείο, 1ος Όροφος), την Τετάρτη 16/10/2019 και ώρα 12:00, ώστε να συζητήσουμε, να στηρίξουμε και να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη φετινή εκδήλωση.


Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας "Ο Ποσειδών"
'Ετος Ίδρυσης 1978
Ποσειδωνία Σύρου
Τηλ. επικ.: 6979972730, 2281043543
E-mail: poseidonsyros@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.poseidonsyros.gr/
Facebook: www.facebook.com/poseidonsyros/
Twitter: https://twitter.com/poseidonsyros
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons