Ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του έργου βελτίωσης τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου στη ΣύροΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η Α’ Φάση του έργου βελτίωσης τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Μάννα, Γαλησσά, Τάλαντα, Άνω Μάννα και Παρακοπή, καθώς και στον κεντρικό οδικό άξονα της Ερμούπολης, από τη διασταύρωση προς Γαλησσά μέχρι το βενζινάδικο στα Λαζαρέττα.

Για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε: «Με την ολοκλήρωση των εργασιών, επιθυμώ να ευχαριστήσω:
  • Τους συμπολίτες μου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των εργασιών, επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης, για τα αναπόφευκτα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ενός έργου οδοποιίας.
  • Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων, τα οποία σε αγαστή συνεργασία με τον ανάδοχο, παρέδωσαν ένα άρτιο – κατά γενική ομολογία – έργο.
  • Τα ΜΜΕ, τα οποία με συνεχείς ανακοινώσεις ενημέρωναν τους οδηγούς για την εξέλιξη των εργασιών και τις εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν.
Εντός δεκαπενθημέρου θα ξεκινήσει και η Β’ Φάση του έργου που αφορά στη διαγράμμιση των νέων τμημάτων που ασφαλτοστρώθηκαν.

Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου συνεχίζεται με τη δημοπράτηση, τις προηγούμενες μέρες, του έργου που αφορά στη διαγράμμιση του συνόλου του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο, την αντικατάσταση του συνόλου των πινακίδων σήμανσης και την κατασκευή στηθαίων ασφαλείας».
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons