Στα ροζ για τον καρκίνο του μαστού το Δημαρχείο της Σύρου


Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Στα ροζ για άλλη μια χρονιά, φωταγωγήθηκε συμβολικά το Δημαρχείο της Σύρου καθώς ο Οκτώβρης είναι ο μήνας για να υπενθυμίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Το ροζ αποτελεί το βασικό χρώμα της εκστρατείας, με σκοπό να υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες να εξετάζονται κάθε χρόνο. Ο καρκίνος του µαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος που εκδηλώνεται στις γυναίκες και αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% από όλους τους κακοήθεις όγκους. Περίπου µισό εκατοµµύριο γυναίκες παθαίνουν κάθε χρόνο καρκίνο του µαστού στην Ευρώπη και από αυτές περίπου 5.000 είναι Ελληνίδες. Η έγκαιρη πρόληψη είναι σωτήρια καθ’ως ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος αν εντοπιστεί νωρίς.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα σε όλο των κόσμο, μεταξύ των οποίων: η Πύλη του Βραδεμβούργου στη Γερμανία, οι καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, η Nan Pu Bridge στην Κίνα, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, η Όπερα του Σίδνεϊ στην Αυστραλία και άλλα.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons