Καμπάνια "Υποκλινόμαστε" στο θέατρο Απόλλων


ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΡΟΣ 
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ! 
Καμπάνια EU Delivers in the Regions 

Η νέα αυτή καμπάνια έχει στόχο να ενισχύσει την εικόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επιλεγμένες χώρες - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - και έχει ξεκινήσει να υλοποιείται από τα τέλη του 2018. Από τη χώρα μας συμμετέχουν 7 Περιφερειακά Προγράμματα (μεταξύ των οποίων και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020) και 1 Τομεακό, με 8 έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από πόρους της ΕΕ. Καθένα από τα έργα αυτά θα έχει δική του καμπάνια προβολής, διάρκειας 1 μήνα, η οποία θα περιλαμβάνει: 
  • ειδικές δράσεις εμπνευσμένες από τα ίδια τα έργα, 
  • διαδραστική σήμανση στο ίδιο το έργο για πληροφόρηση/πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους, 
  • διαφημιστικές αφίσες σε γεωγραφική έκταση 30χλμ. γύρω από το έργο, 
  • διαφήμιση στα τοπικά ΜΜΕ, 
  • προσαρμοσμένη κατά περίπτωση στρατηγική με μίγμα Δημοσίων Σχέσεων, Ηλεκτρονικών Δημοσίων Σχέσεων και τοπικών πολλαπλασιαστών πληροφόρησης. 
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται η προβολή του Θεάτρου Απόλλων της Σύρου κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2019 μέσω ενός διαδραστικού πίνακα, ο οποίος έχει ήδη τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό στην είσοδο του ιστορικού θεάτρου. 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού Σύρου-Ερμούπολης 
Αλίκη Λεονταρίτη
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons