Ο διάσημος σχεδιαστής Valentino και ο Giancarlo Giammetti στην Σύρο!Ο Carlos Souza, ο brand ambassador του ιταλού σχεδιαστή Valentino παγκοσμίως, ο οποίος εργάζεται γι' αυτόν ανελλειπώς από το 1978, μέσω της ανάρτησης του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσιοποίησε την παρουσία του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή, Valentino μαζί με τον στενό συνεργάτη του Giancarlo Giammetti, που ασχολούνταν με τα οικονομικά του οίκου όσο ήταν ακόμη ο Valentino στην διεύθυνση του fashion brand, να απολαμβάνουν για λίγες μέρες την καθαρή θάλασσα και τις ομορφιές της Σύρου "μακριά από τα πλήθη" πάνω στην πολυτελή ιδιωτική τους θαλαμηγό, T.M Blue One η οποία ήταν αγκυροβολημένη ανοιχτά της παραλίας των Αγκαθωπών.

Αφού απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό πολυτελές εστιατόριο της περιοχής με την παρέα τους, επέστρεψαν στη θαλαμηγό τους, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Ο Carlos Souza γεννημένος στη Βραζιλία, πρώην σύζυγος της Charlene Shortoμε δύο γιους τον Anthony και τον Sean, ταξιδεύει πολύ και του αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του οίκου την εποχή που ο Valentino έντυνε την Jackie, τη Sophia Loren και την Barbra Streisand, και κάθε μέρα κρατούσε λεπτομερές ημερολόγιο από τα ταξίδια του – τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, το καλύτερο πρωινό της ζωής του. «Όταν ήρθε το Instagram, ήταν πια εύκολο να ανεβάζεις φωτογραφίες. Ήταν σαν να ταξίδευα παρέα με όσους με ακολουθούν», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του από την παραμονή τους στην Σύρο:Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons