Νίκος Γιακουμάκης LIVE @ Μέλυδρον

Ο Νίκος Γιακουμακης (Tntsokin) απογειώνει το "Μέλυδρον"! Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 21.30 στο κέντρο της όμορφης Ποσειδωνίας, ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσιάζει μέρος της προσωπικής του δουλειάς, ροκάροντας στην όμορφη αυλή του Μελυδρον!

Συμμετέχει: Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν) 


Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλ κρατήσεων 2281045023
O Νίκος Γιακουμάκης (Tntsokin) είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έχει σπουδάσει πιάνο και γνωρίζει κιθάρα και drums. Αποφοίτησε από το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης το 2005 και έκτοτε ασχολείται με τις 2 του αυτές αγάπες! Διδασκαλία και μουσική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Δ.Ο.Γ.Μ.Α. (ελληνόφωνο rock) με τους οποίους κυκλοφορήσανε 2 L.P. και ένα Digital Single. Από το 2012, κυκλοφορεί δικό του προσωπικό υλικό, ενώ ταυτόχρονα κάνει συνεργασίες και με άλλους καλλιτέχνες. Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του E.P. Το 2017 κυκλοφόρησε δύο Digital Singles με τίτλους Σκια / Λευκά Βουνά. Το 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Ο Ταξιδιώτης".
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons