ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Το Νυφικό Κρεβάτι

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2019», πραγματοποιείται από τους "Γιατί Έτσι ΑμΚΕ" η θεατρική παράσταση «Το Νυφικό Κρεβάτι» του Γιαν ντε Χάρτογκ στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00,   στο θέατρο Απόλλων.


Παρακολουθούμε τη ζωή ενός ζευγαριού από την πρώτη μέρα του γάμου τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Από τον ενθουσιασμό και τα σχέδια των πρώτων χρόνων μέχρι και τη ζωή που ίσως περάσει χωρίς να το καταλάβεις.

Ο Ολλανδός συγγραφέας Γιαν ντε Χάρτογκ πραγματεύτεται τα στάδια του ζευγαριού και του γάμου με κεντρικό ήρωα«Το Νυφικό Κρεβάτι».

Μια διαχρονική γλυκόπικρη κωμωδία που θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε αλλά κυρίως να ταυτιστούμε όπως έκανε για εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα παγκοσμίως έχοντας παιχτεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου από ηθοποιούς-μεγαθήρια. Το έργο έχει αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία από κοινό και κριτικούς και έχει γίνει ένα από τα θρυλικότερα έργα στο Broadway.

Έγραψε ιστορία και στην Ελλάδα τόσο με το πρώτο ανέβασμα του από τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη όσο και με το δεύτερο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Φέρτη.


Τιμές εισιτηρίων: 10 € και 5 € (για ανέργους,φοιτητές)
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons