Αποκαλόκαιρο στην Σύρο με το Μικρό ΠολυτεχνείοΝαι! Ισχύει!!! Για όσους δεν πρόλαβαν τις Καλοκαιρινές μας δράσεις στην Σύρο, για όσους δεν τις χόρτασαν και θέλουν να ξανάρθουν, για όσους έχουν πεισθεί πως ο Σεπτέμβρης είναι ένας πολύ ζεστός μήνας για να αυτοαποκαλείται Φθινοπωρινός πια ετοιμάσαμε το «Αποκαλόκαιρο στην Σύρο με το Μικρό Πολυτεχνείο» για να χαρείτε το Βατικανό του Αιγαίου, την υπέροχηΕρμούπολη σε δύο επιμορφωτικά τριήμερα με επίσης πολλές μουσικές, φεστιβάλ (ΑΝIMASYROS, STRAY ART) και βουτιές στα Αστέρια.

Ας δούμε ποια σεμινάρια θα κάνει το ΜΠ και ποιους αφορούν:

Αριθμολογία: Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.


ΟΙ 9 ΑΡΙΘΜΟΙ & Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ: ένα εργαστήριο για να μυηθούμε στην Πυθαγόρεια σκέψη για τους 9 Αριθμούς και την σημασία τους ως γεννέθλιες συνιστώσες της ζωής μας. Θα μάθουμε πολλά για μας, για τους καθημερινούς μας ρόλους και για το «Παραμύθι» της Τυχερής μας Ώρας όπως ο Πυθαγόρας το κληροδότησε στους μεταγενέστερους. Μην ξεχνάτε πως σε μια τυχερή στιγμή οφείλουμε την ύπαρξή μας.

Έμμετρη Ποίηση: Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Εισηγητές: Κώστας Χατζόπουλος, Νιτσοπούλου Κατερίνα (συγκρότημα Anemos), συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης 

Η ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΤΙΧΟΥ: ένα εργαστήριο για να μάθουμε να ρυθμολογούμε ότι γράφουμε ακόμη κι αν αυτό είναι η λίστα για τα ψώνια μας. Όλοι θα θέλαμε να ανακαλύψουμε τον ποιητή που κρύβουμε μέσα μας και έμπρακτα να τον συστήσουμε στους άλλους.

Ημέρα Ανοιχτής Ενημέρωσης και κρατήσεων του Κοινού 9/9/2019 ώρα 19:30.

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει και Αποκαλόκαιρο και σας ευχόμαστε τώρα που όλα είναι πιο προσιτά και σε τιμές να είστε με την κοινότητα ΜΠ στις δράσεις που μας θέλουν να συνδεόμαστε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ξανά Σεπτεμβριάτικα με την Νήσο Σύρο.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons