Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι της Ερμούπολης λόγω της λιτανείας του Ι.Ν. Κοιμήσεως

Σε λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Ερμούπολης Σύρου, προχωρά το Λιμεναρχείο Σύρου, λόγω της λιτανείας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως (βλ. ΑΔΑ: 6ΣΡΡ4653ΠΩ-ΨΘΦ) και αναφέρονται παρακάτω:


1. Τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ερμούπολης Σύρου και συγκεκριμένα επί των οδών "Ακτής Στρατάρχου Παπάγου" και "Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως", ήτοι από το ύψος της συμβολής των οδών "Δωδεκανήσου" και "Ακτής Στρατάρχου Παπάγου" (κατάστημα "ΓΡΗΓΟΡΗΣ") μέχρι τη συμβολή των οδών "Ελευθερίου Βενιζέλου" και "Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως" (Άγαλμα Νίκης), λόγω της πραγματοποίησης της λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Θεομήτορος.

2. Στις προαναφερθείσες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Τετάρτη 14-08-2019 από ώρα 20:00 μέχρι πέρατος της λιτανείας.

3. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου υποχρεούται στην έγκαιρη σήμανση των αποκλεισμένων οδών και για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας των πεζών καθώς και των οχημάτων στις παρακείμενες οδούς.

4. Οι παραβάτες της παρούσης Αποφάσεως ανεξάρτητα από τις ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/1973 (Α'261), το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του οποίου τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Δ. 381/1995 (Α'214), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο μόνο του Π.Δ. 193/2001 (Α'156), όπως συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 105/2007 (Α'131).

5. Να κοινοποιηθεί για εφαρμογή.-

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons