ΕΚΘΕΣΗ: Θηλέων Φύση | Λαμπρινή Κωστίκα

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019», πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής της Λαμπρινής Κωστίκα "Θηλέων Φύση" από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Άνω Σύρου.

Η έκθεση με τίτλο “Θηλέων Φύση” μας πλοηγεί στην απύθμενη γεμάτο πλούτο θηλυκή πραγματικότητα. Μια πολυσύνθετη εικαστική καταγραφή διεισδύει σε λεπτοφυείς πτυχές του υποδόριου μυστηρίου του “ωραίου φύλου”.
Μέσα από την ιστορία της Τέχνης, τον κόσμο της μόδας, καθώς και από την καθημερινή ζωή ξεδιπλώνετε η πολυπλοκότητα της. Η φαινομενική τελειότητα, η ολοκλήρωση μέσω της μητρότητας αλλά και ευφυΐα της είναι οι λέξεις κλειδιά που την απαρτίζουν. Ώμος με μια δεύτερη ματιά η ματαιότητα του φαίνεσθαι γίνεται η αιτία μιας περαιτέρω ενδοσκόπησης.
Σύντομα το “εξωτερικό περίβλημα” θα αποτελέσει παρελθόν, είναι εκεί ακριβώς το σημείο που αποκαλύπτετε εάν κάτω από αυτό, αναδύει ένα άνθος. Το όριο του πραγματικά “ωραίου” με αυτό του πλασματικού ή φαινομενικού, είναι που διερευνάτε στην παρουσίαση των έργων.


Εγκαίνια: Τετάρτη 28/08, 21:00

Ώρες Λειτουργίας: 19:00-24:00
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons