6η Λευκή Νύχτα στην Ερμούπολη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά βραδιά γιορτής και εκδηλώσεων με την ονομασία «Λευκή Νύχτα 2019».

Η ημέρα της εκδήλωσης είναι το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 και η ώρα διεξαγωγής της από τις 19.30 έως μεσάνυχτα. Τα καταστήματα θα προσφέρουν στους επισκέπτες μεγάλες εκπτώσεις, θα υπάρχουν κεράσματα και μουσική καθώς και διασκεδαστές με κλόουν και ξυλοπόδαρους από την Ομάδα "Γιατί Έτσι", οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση ψυχαγωγώντας και διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος παρακαλεί τους συμπολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, από την Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου να μην παρκάρουν τα οχήματά τους μπροστά από τα καταστήματα που βρίσκονται από την αρχή της Σταματίου Πρωίου έως την οδό Κέας (Ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτη) λόγω της πεζοδρόμησης για τη Λευκή Νύχτα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons