4ο Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Σύρου-ΕρμούποληςΟ Δήμος Σύρου-Ερμούπολης θα υλοποιήσει το 4ο εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά, στην αίθουσα Τέχνης “Γ. & Ε. Βάτη” στην πλατεία Μιαούλη.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, η επαφή τους με τις εικαστικές τέχνες καθώς και η γνωριμία τους με το έργο διάσημων εικαστικών προσωπικοτήτων. Το εργαστήριο θα διαρκέσει δύο (2) μήνες Νοέμβριο 2019 – Δεκέμβριο 2019 για παιδιά 8-14 ετών και σε αυτό θα διδάξουν καταξιωμένοι εικαστικοί και παιδαγωγοί.

Στόχος είναι η προσωπική εικαστική έκφραση του παιδιού, η σύνδεσή της με το περιβάλλον και η προσέγγιση της εικαστικής δημιουργίας τοπικά και παγκόσμια. Τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργική απασχόληση, θα έρθουν σε επαφή με τις Εικαστικές Τέχνες, καθώς και με το έργο ορισμένων διάσημων προσωπικοτήτων της Τέχνης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31/08/2019. Πατήστε ΕΔΩ
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής προσφέρεται δωρεάν στα παιδιά από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons