Συναυλία για τα 150 Χρόνια Φιλαρμονικής

Μια συναυλία στο πλαίσιο των 150 χρόνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, από την Ορχήστρα και την Φιλαρμονική Musikverein Freiburg-Zarhringen e. V, από τη Γερμανία, υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Thierry Abramovici και Alice Labarche.

Η εν λόγω εκδήλωση κλείνει τον κύκλο σεμιναρίων θεωρίας και ορχήστρας που έγιναν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, για τα μέλη της Φιλαρμονικής μας.

Η Φιλαρμονική Freiburg-Zähringen ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1902 για να εξυπηρετήσει τις θρησκευτικές γιορτές στην πόλη τους. Από το 1988 άνοιξε το ρεπερτόριό της και κάνει περιοδείες σε πολλές χώρες (Γαλλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βέλγιο, κ.λ.π.). Από το 2009 ο μαέστρος Thierry Abramovici ανέλαβε την καλλιτεχνική της διεύθυνση και το 2016 ήταν καλεσμένος μαέστρος στο σεμινάριο ορχήστρας που έγινε στη Σύρο με τις Φιλαρμονικές των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Θεσσαλονίκης) και Σύρου–Ερμούπολης. Λόγω της άψογης συνεργασίας που είχε με τη Φιλαρμονική του Δήμου μας ζήτησε να επαναληφθεί η εμπειρία στη Σύρο, αυτή τη φορά με τη δική του ορχήστρα.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00
Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης

Είσοδος ελεύθερη
Tags: , , , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons