ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονος

Ανακοινώνεται προς το χριστιανικό πλήρωμα της Σύρου ότι ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος θα εορτασθεί στο ομώνυμο ιερό ναό κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ώρα 7.00 μ.μ. | Μέγας Εσπερινός, μετ' άριοκλασίας, μετά τό πέρας του όποιου, περί ώραν 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθή η Λιτάνευσις της θαυματουργού εικόνος του Αγίου, κατά την διάρκειαν της οποίας θα αναπεμφθή εις τον αύλειον χώρον του Βαρδακείου Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Συρου δέηση υπερ υγείας των ιατρών και εργαζόμενων σε  αυτο και αποκαταστασεως της υγείας των νοσηλευομένων ασθενών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ώρα 7.30 π.μ. | Ο Όρθρος και εν συνεχεία περί ώραν 9.00 π.μ. η Θεία Λειτουργία, προ του τέλους της οποίας θα τελεσθή το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των Μεγάλων Ευεργετών και Δωρητών της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως. 

Καλούνται οι Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές καθώς και οι εύσεβείς και φιλέορτοι κάτοικοι της νήσου Σύρου να συμμετάσχουν εις τας προαναφερθείσας εκδηλώσεις εορτασμού της μνήμης του ιαματικού και θαυματουργού Αγίου Παντελεήμονος.

Ερμούπολς, Ιούλιος 2019
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΕΕ
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons