Ομαδική Έκθεση Τέχνης "Σε βάθος χρόνου" στην Άνω Σύρο

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019», πραγματοποιείται η ομαδική έκθεση από τον Βαγγέλη Τζαννή, την Έφη Τερζίδου και την Σοφία Κοκτσίδου με τίτλο «Σε βάθος χρόνου», στον πρώην Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Άνω Σύρου, από τις 12 έως τις 28 Ιουλίου 2019.

Στην έκθεση παρουσιάζουν τη δουλειά τους τρεις καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στη Σύρο. 

Βαγγέλης Τζαννής / Βίντεο: «Το φως που αντανακλά ένας άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια του, είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικό. Αυτή τη φορά ο φακός μου αιχμαλωτίζεται από δύο καλλιτέχνιδες που δημιουργούν η μία με τον πηλό και η άλλη με το ύφασμα.»

Έφη Τερζίδου / Πίνακες από ύφασμα: «Εικόνες από το παρελθόν μέσα από συνθέσεις/αναπαραστάσεις με βασικό υλικό το ύφασμα και τα διαφορετικά του μοτίβα και υφές. Εικόνες που φανερώνουν μικρές λεπτομέρειες και κρύβουν μεγάλα αισθήματα της καθημερινής ζωής.»

Σοφία Κοκτσίδου / Κεραμικά: «Μέσω της κεραμικής τέχνης, ο άργιλος μετασχηματίζεται από τη φωτιά και το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και κάποιες φορές απρόσμενο. Φόρμες, ματιέρες, μελετημένες ή αυτόματες, χαράγματα, μοτίβα και χρώματα αναπαριστούν συναισθηματικούς μικρόκοσμους που θέλουν να εκφράσουν τη ζωή πίσω από τα πράγματα.»


Εγκαίνια: Σάββατο 13/7, 20:00

Ώρες Λειτουργίας:
απόγευμα: καθημερινά 19:00- 23:00,
πρωί: μόνο Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή: 11:00-13.00


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons