Έκθεση ζωγραφικής Ε. Ζαχαράκη & Κ. Παπατριανταφυλλόπουλου

Η έκθεση ζωγραφικής των Ε. Ζαχαράκη και Κ. Παπατριανταφυλλόπουλου θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Αυγούστου έως 28 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ξενών "Απόλλωνος" στην Ερμούπολη.

Εγκαίνια: 17.8.2019 | 21.00


----------
Ξενών "Απόλλωνος"
Απόλλωνος 8, Βαπόρια, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281081387

Ο Κώστας Παπατριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε στα Βραχναίικα Πατρών το 1951. Σπούδασε Ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (1975-1980) με καθηγητή τον Γιώργο Μαυροΐδη και Αγιογραφία με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Ξυνόπουλο. Συνέχισε τις σπουδές του στην École nationale supérieure des Beaux-Arts στο Παρίσι (1981-1984) με καθηγητή τον Pierre Carron, με υποτροφία του γαλλικού κράτους. Στην ίδια σχολή παρακολούθησε μαθήματα Χαρακτικής. Έργα του βρίσκονται στο Μουσείο Φρυσίρα, στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου, στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στη συλλογή Δ. Πιερίδη, στη συλλογή Γ. Κυνηγόπουλου, στη συλλογή Κ. Ιωαννίδη, στη συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons