Ενήμερωση για έναρξη εργασιών οδοποιΐας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύουΞεκινά την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το έργο οδοποιίας που θα καλύψει μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου.

Για το συγκεκριμένο έργο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των κατοίκων του νησιού και αναλυτικό χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών ανά περιοχή. 

Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι οι εργασίες - οι οποίες θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου - θα ξεκινήσουν από την παρακαμπτήρια οδό που οδηγεί προς το Αεροδρόμιο μέχρι τη διασταύρωση Αζολίμνου-Βάρης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας οδηγούς, προκειμένου να διευκολύνουν την ταχεία εκτέλεση των εργασιών και προς ελαχιστοποίηση ενδεχόμενης ταλαιπωρίας τους, το χρονικό διάστημα από 3/7/2019 έως 8/7/2019 να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές από Ερμούπολη προς Βάρη (και αντίστροφα) και πιο συγκεκριμένα:
  • Τη διαδρομή: Ερμούπολη - Στρατόπεδο - Άνω Μάννα - Μαντρόνια - Βάρη και
  • Τη διαδρομή: Ερμούπολη - Λαζαρέτα - Βιολογικός - Καλαμίσια - Αζόλιμνος - Βάρη.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons