Οι Συναυλίες στο "Μέλυδρον" στην Ποσειδωνία | Καλοκαίρι 2019


Άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσικές εκπλήξεις όπως μας έχει συνηθίσει η παρέα του "Μέλυδρον" στην Ποσειδωνία, που δημιουργούν μια μαγική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Το καλοκαίρι, μαζί με τις διακοπές και τις στιγμές χαλάρωσης, θα απολαύσουμε και τρεις μοναδικές συναυλίες με γνωστά μουσικά σχήματα που θα απογειώσουν τα βράδια μας στην αρχοντική Ποσειδωνία.

12.7.2019 Magic De Spell
7.8.2019 Υπόγεια Ρεύματα
23.8.2019 Νίκος Γιακούμακης (Tntsokin)

Magic De SpellΤην αρχή κάνουν στις 12 Ιουλίου οι Magic De Spell, ένα κομμάτι της δικής μας ροκ μυθολογίας.

Magic De Spell έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα, το Σεπτέμβριο του 1980, ως αγγλόφωνη μπάντα. Το 1981 κυκλοφόρησαν το EP "Nighmare" στην ανεξάρτητη εταιρεία “Happening” (θεωρείται η πρώτη punk ηχογράφηση στη χώρα μας). Από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα, οι Magic de Spell δίνουν συναυλίες σ' ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, με πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.

Magic de Spell line up:
Θοδωρής Βλαχάκης - drums,
Δημήτρης Μποτής - keyboards,
Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο,
Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,
Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες
 Υπόγεια Ρεύματα


Στις 7 Αυγούστου ακολουθεί το γνωστό συγκρότημα "Υπόγεια Ρεύματα" με τις γνωστές επιτυχίες τους. Σχηματίστηκαν το 1992 στην Αθήνα, όταν ο Κώστας Κοντοβάς πλήκτρα, ο Γρηγόρης Κλιούμης κιθάρα και φωνή, ο Γιάννης Κυριακός μπάσο, ο Δημήτρης Αργύρης κιθάρα και ο Παναγιώτης Μεταλληνός τύμπανα, βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον, θέλησαν να δημιουργήσουν την "κοινή τους μουσική", τραγούδια που θα εκφράζουν (θεματικά και αισθητικά) τον καθένα τους. Μια ηχογραφημένη πρόβα τους σε κασέτα, στο ραδιοφωνικό σταθμό "Τικ-Τακ" της Καλλιθέας, φτάνει στ' αυτιά του Δημήτρη Χατζόπουλου, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ο πρώτος τους δίσκος "Ο μάγος κοιτάζει την πόλη", το φθινόπωρο του '94 από την "Εβδομη Διάσταση". 

Facebook Page: Υπόγεια Ρεύματα
Twitter: https://twitter.com/YpogeiaRevmata
YouTube Channel: www.youtube.com/user/ypogeiareymata/
Περισσότερα: http://bit.ly/2FYAjeX
Blog: http://ypogeiareymata.blogspot.com/Νίκος Γιακουμάκης (Tntsokin)Ο Νικος Γιακουμάκης (Tntsokin) κλείνει τον κύκλο των καλοκαιρινών συναυλιών στις 23 Αυγούστου.

O Νίκος Γιακουμάκης (Tntsokin) είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έχει σπουδάσει πιάνο και γνωρίζει κιθάρα και drums. Αποφοίτησε από το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης το 2005 και έκτοτε ασχολείται με τις 2 του αυτές αγάπες! Διδασκαλία και μουσική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Δ.Ο.Γ.Μ.Α. (ελληνόφωνο rock) με τους οποίους κυκλοφορήσανε 2 L.P. και ένα Digital Single. Από το 2012, κυκλοφορεί δικό του προσωπικό υλικό, ενώ ταυτόχρονα κάνει συνεργασίες και με άλλους καλλιτέχνες. Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του E.P. Το 2017 κυκλοφόρησε δύο Digital Singles με τίτλους Σκια / Λευκά Βουνά. Το 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Ο Ταξιδιώτης".

Μέλη συγκροτήματος
Νίκος Γιακουμάκης: Φωνή, Ακουστική Κιθάρα
Βάσω Μιχαηλίδου: Ακορντεόν, Φωνή
Πέτρος Βασιλείου: Ηλεκτρική κιθάρα, λούπες
Γιώργος Θεοφάνους: Ηλεκτρική Κιθάρα, Μπάσο
Φοίβος Ανδριόπουλος: Τύμπανα
Πληροφορίες*:
Μέλυδρον, Ποσειδωνία, Τηλ.: 2281045023
*Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες θα είναι διαθέσιμες προσεχώς.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons