Ακύρωση παράστασης «Το τρένο της Όπερας» του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αιγαίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προ-φεστιβαλική εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά με σκηνές και άριες από όπερα, με ελληνικό κείμενο από νέους Έλληνες καλλιτέχνες «Το τρένο της Όπερας» του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αιγαίου, που θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στις 11:00 στο Θέατρο Ευανθίας Καΐρη ακυρώνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου, το οποίο λαμβάνει χώρα ετησίως στο νησί της Σύρου υποδέχεται θεσπέσιες μελωδίες και εξαιρετικές παραστάσεις οπερατικού ρεπερτορίου, οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Ιδρύθηκε το 2005 από την αγάπη, τόσο για την Σύρο όσο για το εμβληματικό Θέατρο Απόλλων, του Ελληνοαμερικανού μαέστρου και διευθυντή Peter Tiboris. Μπαίνοντας στην 15 η σαιζόν του, το φεστιβάλ, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Eilana Lappalainen, έχει καταφέρει να προσελκύει παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνες από δεκάδες χώρες και έχει γίνει ένας θερινός προορισμός για φιλότεχνους από την Ευρώπη και άλλα μέρη, ρίχνοντας άγκυρα στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση του Φεστιβάλ Αιγαίου
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons