1ο WordPress Syros Meetup


H Ελληνική WordPress κοινότητα οργανώνει το πρώτο της Meetup στην Σύρο

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:00, στο εσωτερικό αίθριο cafe του Diogenis Hotel, θα γίνει το Syros WordPress 1st Meetup. O χώρος έχει όλες τις προδιαγραφές και για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Η συνάντηση του Syros WordPress 1st Meetup θα είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα: το WordPress!

Επιπλέον θα γνωριστούμε και θα μοιραστούμε το καφεδάκι μας συζητώντας για τις εμπειρίες και την σχέση που έχουμε με το WordPress.

Στην αρχή της συνάντησης θα γίνει μια σύντομη αναφορά στην πορεία του WordPress και σε όλα όσα έχει επιτύχει η Ελληνική WordPress κοινότητα. Φυσικά θα μιλήσουμε και για το επόμενο μεγάλο WordCamp Thessaloniki 2019, που θα γίνει στις 12-13 Οκτωβρίου 2019.

Τα καφεδάκια μας θα είναι κερασμένα από το χορηγό του 1ου WordPress Syros meetup: IdeaDeco (https://ideadeco.co/).

Στην συνάντηση όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, οικονομικής κατάστασης, επιπέδου γνώσεων, ηλικίας και επαγγελματικής θέσης. Είσαι web designer, developer, blogger, δημοσιογράφος, blogger, vlogger, content creator, εκπαιδευτικός, ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας, ή επιθυμείς να μάθεις τι είναι το WordPress; Έλα να βρεις τη θέση σου στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress!

Όπως όλα τα meetup που διοργανώνονται από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και σε αυτό η παρακολούθηση και συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν. Η συνάντηση διέπεται από τον Κώδικα Συμπεριφοράς της Παγκόσμιας Κοινότητας (https://make.wordpress.org) που ισχύει για όλα τα τοπικά ή μεγαλύτερης κλίμακας events.

Facebook Event: www.facebook.com/events/347688299500639/

Σε περιμένουμε!


📢 Χρήσιμες Πληροφορίες

Στην συνάντηση όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, web designers, developers, bloggers, δημοσιογράφοι, vloggers, content creators, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, και όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν τι είναι το WordPress.

Οι φίλοι που επιθυμούν να έρθουν στα επόμενα WordPress Meetups που θα γινουν στη Συρο, μπορούν να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις μας στα social media και το website της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress.
  • Γνωρίστε την Ελληνική WordPress Κοινότητα: https://wpgreece.org/
  • Ενημερωθείτε για τα WordPress Meetups σε όλη την Ελλάδα: https://wpgreece.org/category/meetup/
  • Γίνετε μέλος του Facebook group της Ελληνικής WordPress Κοινότητας: www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity/
  • Ακολουθήστε τα social media accounts της Ελληνικής WordPress Κοινότητας για να μην χάνετε κανένα νέο.
- Facebook: www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity/
- YouTube: www.youtube.com/channel/UCn2JrgFY9lHO85gGTAlfw0A
- Instagram: www.instagram.com/wpgcgr/
- SpeakerDeck: https://speakerdeck.com/wpgr
- Twitter: https://twitter.com/wpgreeceorg

📢 Δείτε τι ετοιμάζει το WordCamp Thessaloniki 2019

Σε συνέχεια του επιτυχημένου WordCamp Athens 2019, το WordCamp Thessaloniki επιστρέφει στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, όπου θα φιλοξενηθεί και πάλι στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενήσει ομιλίες και συμμετέχοντες με κοινό ενδιαφέρον την αποτελεσματική προβολή μέσα από το Διαδίκτυο. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο https://2019.thessaloniki.wordcamp.org/

📢 Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Aς ρίξουμε μια ματιά στον κώδικα συμπεριφοράς που διέπει τον πυρήνα του WordPress: https://2019.thessaloniki.wordcamp.org/elcodeofconduct/

Και για όσους θέλουν να μάθουν πως να χειρίζονται το WordPress αυτά τα links θα φανούν πολύ χρήσιμα:
For WordPress.com users: https://learn.wordpress.com/
For WordPress.org users: https://wordpress.org/

____________________________

Ευχαριστούμε τον χορηγό του Syros WordPress 1st Meetup: www.ideadeco.co
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons