ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΛΛΑΣ: Rocketman

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Rocketman είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.


«Είναι μια ανθρώπινη ιστορία αλλά και μια γιορτή ενός σπουδαίου ανθρώπου και του τι μπορούμε να μάθουμε από αυτόν», σημειώνει ο Έγκερτον. Για τον Φέρνις, η ταινία σου μαθαίνει ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου καθώς δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που είσαι. «Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον κόσμο αλλά αν δεν δουλέψεις μέσα σου κι αν δεν αποδεχθείς τον εαυτό σου, δεν θα είσαι ποτέ πραγματικά ευτυχισμένος».

Το θέμα της ανθρωπιάς και των πραγμάτων που μας κάνουν ξεχωριστούς είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και σήμερα, σε έναν κόσμο που προσπαθεί συνεχώς να μας διχάσει. «Ελπίζω όταν το κοινό δει τη ζωή του Έλτον και το πού είναι σήμερα να καταλάβει ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι», λέει ο Φέρνις. «Δεν είναι ένας ίσιος δρόμος, δεν είναι εύκολο, αλλά πάντα μπορείς να αλλάξεις δρόμο. Νομίζω ότι ο κόσμος θα εμπνευστεί από αυτό».


ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Πε 27/6/2019 | 21:30
Πα 28/6/2019 | 21:30
Σα 29/6/2019 | 21:30
Κυ 30/6/2019 | 21:30


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ
Σενάριο: ΛΙ ΧΟΛ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΜΑ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΝΤΕΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΜΠΕΛ, ΜΠΡΑΪΣ ΝΤΑΛΑΣ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

--------
Θερινός Κινηματογράφος Παλλάς
Δ/νση: Χίου 27, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281082313
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons