Στην Σύρο βρίσκεται ο Σωτήρης Κοντιζάς του Master ChefΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο διάσημος σεφ θεάθηκε να περπατά στην αρχοντική Ερμούπολη με παρέα, όπου δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με αρκετούς που τον αναγνώρισαν.

Αν και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν πέρασε απαρατήρητος στο νησί. Άγνωστο παραμένει αν βρίσκεται στο νησί για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους.

Ο γνωστός και ταλαντούχος chef Σωτήρης Κοντιζάς που καθηλώνει και στο Master Chef τους τηλεθεατές είναι ο επικεφαλής chef ενός από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, το Nolan.

Ακριβής, σοβαρός και άτεγκτος κριτής. Αλλά και χαρισματικός σεφ. Και ευπροσήγορος συνομιλητής. Και τρυφερός πατέρας. Και δεινός πιανίστας. Και θέσει κοσμοπολίτης. 
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons